Διαθέσιμη μία αμειβόμενη θέση υποψήφιου διδάκτορα στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Hertfordshire στην Αγγλία (πολιτικό μηχανικό, μηχανολόγο μηχανικό ή μηχανικό υλικών)
Fully Funded PhD Studentship: New Generation of High-performance Joining Technologies for Glass to Frame Interfaces
Το πανεπιστήμιο του Hertfordshire στην Αγγλία αναζητεί έναν υποψήφιο διδάκτορα για να αναπτύξει βιώσιμες τεχνικές υψηλής απόδοσης για τη σύνδεση γυαλιού με μεταλλικά και σύνθετα υλικά για δομικές εφαρμογές γυαλιού. Η θέση περιλαμβάνει αμοιβή και πλήρη κάλυψη διδάκτρων.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο παρακάτω link:
https://www.jobs.ac.uk/job/DFS266/fully-funded-phd-studentship-new-generation-of-high-performance-joining-technologies-for-glass-to-frame-interfaces
Πληροφορίες: kd21abe@herts.ac.uk
Κυριακή Κορίννα Δάτσιου